en lektion med en elev...

Idag har jag minst sagt haft en slapp arbetsdag. Fyrornas lektion blev inställd, så jag hade bara en timmes lektion med en elev. Mysigt! Vi läste böcker tillsammans och spelade spel.

Efter lektion hade vi lite planering, drack kaffe och blev spådda i kort. Klockan 10 skuttade jag ut i finvädret och slutade för dagen!

Innan jag åkte hem svängde jag in på en fika hos bästa mormor. Sedan stannade jag till på Norrvägen, och där blev jag kvar... Att ligga och vila i solen med några bra podcasts var en bra kombination. Så skönt. Benen är fortfarande likbleka, men det är många lediga sommardagar kvar!

På eftermiddagen åkte jag hem och lagade middag: färsk spenat-pasta med baconsås blev det. Vid 5-tiden kom Mattias hem från Uppsala så då åt vi lite snabbt innan vi följde med Niklas till golfbanan!

Grabbarna gick en kort-runda. Själv gick jag bara med som stöd. Eller snarare retsticka, hehe. Fin kväll blev det.

Efter golfen åkte vi till Maxi för en storhandling. Äntligen har vi massor av gott hemma. Favoriten (har inga speciella cravings direkt...) just nu är leverpastej m. smörgåsgurka! Innan vi körde hemåt igen bjussade Mattias på mjuklass vid Möljen. Gott gott...

Nu har jag precis tagit en dusch och tittar på hockey med Mattias och Niklas. Ska snart krypa ner under täcket och ladda inför veckans sista arbetsdag. Sen är det helg :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0