en förmiddag på stan...

Idag bjöd Elias på sovmorgon till 07:45 ungefär. Det betyder att han sov oavbrutet i nästan 12 timmar, skönt. Vi båda vaknade av ett sms imorse. Då kröp Elias fram till sängkanten där min mobil låg. "Mess" sa han och gav den till mig. Tack älskade unge.

Sedan började våran dag! Vi bjöd över Carro på frukost. När vi alla var mätta och glada gjorde vi oss iordning och åkte till stan.

Första stoppet blev A&H samt Kjelles. Vi var väl inte ute efter något speciellt egentligen, men lite smått och gott handlades. Bland annat en kruka och blomfrön som Elias valde. Vi besökte även en secondhand-affär, ÖB och så åt vi lyxlunch på Frasses... Gott och onyttigt på en tisdag, hmmm.

Sista stoppet blev Röda Korset. Elias städade upp alla leksaker som andra barn hade lekt med. "Tööökigt, städa" gick han runt och mumlade. Gullunge! Sedan gick han själv och betalade en legogubbe. Allt beröm går till lilleman idag! Det är aldrig något tjat "att han ska ha" och att han springer och pillar på allt. Han vet så väl vilka regler som gäller inne på affärer. Tänk om han lyssnade så bra här hemma också ;-)

Nu är vi hemma och Elias gick raka vägen till sitt rum och ville sova. Så nu tar han sin powernap medan jag har packat upp och donat lite. Men jag tror jag ska lägga mig på spikkudden och slumra lite jag med. Grus i ögonen och svag huvudvärk...

När vi båda vaknar igen ska vi så blommor i Elias nya kruka! Sedan hoppas vi på en bra eftermiddag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0