en fin fredag + sommarlov...

Idag har jag troligtvis jobbat sista dagen denna termin och gått på sommarlov! Trodde jag skulle jobba en bit in i Juni, men det är ju som det är såhär på slutspurten. Det är inställda lektioner, klassresor, utflykter och gud vet vad. Får se hur det blir till hösten, om det blir mer jobb eller inte.

Idag hade vi en lugn dag. Mycket spel och prat bara. Passade även på att dra några kopior på ultraljudsbilderna. Mitt på dagen slutade vi, och solen bara strålande!

Eftermiddagen blev lugn. Slappade lite i solen med moster och kusin, donade lite hemma och sedan var det dags för fotboll nere på planen.

Herre jisus vad varmt det var. Höll på att få värmeslag nästan! Så mitt i matchen bestämde jag mig för att följa med Mattias och Tom på en båttur. En härlig kväll på sjön blev det. Grabbarna fiskade och jag bara njöt...

När vi kom hem var jag lite frusen, så det blev en varm dusch innan kvällsfikat. Nu är jag dödstrött och stupar snart i säng. Imorgon väntar en rolig dag, ska bland annat ut och äta med mina gamla kollegor på Dackås! Men först sova några timmar...

Ett stort grattis till bästa pappa som fyller 47 år idag! Det firar vi med fika och paket på Söndag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0