en eftermiddag på vift...

Trots grått väder har vi lyckats vara ute nästan hela dagen! Efter Elias powernap (jag sov också för den delen...) så gick vi ut och sådde fröna vi hade köpt. Nu hoppas vi på fina gula blommor!

När det var dags att börja med maten så fortsatte Elias att vara ute, fast på baksidan med stängd grind.

Sen när pappan kom hem åt vi korvstroganoff och ris. Efteråt diskade Mattias undan medan jag och lilleman förberedde oss för en eftermiddag på vift.

Först hälsade vi på min farmor och farfar. Dom blev glada som vanligt. Där stannade vi i en timme ungefär. Fika, lek och bus!

Sedan åkte vi ner på fotbollsplanen. Som sagt, det kommer bli många härliga fotbollskvällar i sommar... Elias blev på ett strålande humör när vi kom dit. För där är ju alla han känner samlade, plus massa fler! Och att det finns en kiosk, sandlåda, skog och annat roligt att upptäcka gör inte saken sämre...

Ikväll hade Tom match. Vi stannade bara halva matchen så det inte skulle bli så sent. Men vi hann ju ändå se 13-0 i mål eller vad det var, så jag troooor att Forsa behöll sin ledning!

Väl hemma blev det tandborstning, ta ner nappen och hopp i säng för lilleman. Jag tog en dusch och tvättade håret medan grabbarna läste godnattsagan.

Imorgon väntar en fullspäckad dag! Jobb för både mig/Mattias och dagis för Elias. Efter det får vi kasta i oss middagen. Jag ska nämligen ner till kiosken tidigt och förbereda inför A-lagsmatchen. Mattias ska på årsmöte med båtföreningen där vi har morfars båt (jag tror alla utom han använder den, haha) och Elias ska på biblioteket med min mamma. Oj vad han längtas! "Teket, bok låna". Sedan samlas vi allihopa nere på planen när matchen börjar!

Det blir nog en härlig dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0