en äkta lill-lördag för mig...

Hemma från jobbet! Tycker verkligen om dessa korta dagar, dom passar en trött gravid kvinna ypperligt.

Innan jag kom hem var jag tvungen att både tanka bilen och handla. Oh no... Allt på samma gång såhär i slutet av månaden. Tacka vet jag bonuskuponger och en kasse med pant som legat här hemma och skräpat. Japp, då går det ihop även för en tunn plånbok såhär dagarna innan lön! Haha. Handligen slutade på 14 kronor efter alla rabatter. Helt okej summa för en hel kasse matvaror! Nej med skämt å sido... Man vill ju gärna slippa nalla från sparkonton och istället kunna hålla sig till "budgeten" liksom.

Nu sitter jag och andas ut i soffan och planerar middagen. Torsk, potatis och sås får bli onsdagsmiddag.

Sedan ska vi ju iväg på varsitt håll alla tre, innan matchen på fotbollsplanen börjar. Hoppas det inte börjar regna...

Idag kan man säga att det är äkta lill-lördag för mig. Jag har nämligen "söndag" imorgon. Skönt med en ledig dag även om jag trivs hur bra som helst på skolan. Men som ni vet så lider jag av extrem trötthet, och vilar mer än gärna!

Ser extra mycket fram emot sommarlovet, nästan som när man själv gick i skolan! Vila vila vila. Sedan hoppas jag att jag får fortsätta att jobba kvar på Björkbergsskola med eleverna som har svenska som andrasråk. Älskar det! Det pratades nämligen lite om hösten idag och att det finns chans att få fortsätta... Och det vore verkligen toppen. Håller alla tummar att jag får stanna tills det är dags att föda barn!

Men nu är det nu, och det är dags att förbereda middag och kanske vila ögonen i någon minut. Ja jag säger då det.... Tur att jag är gravid, annars hade jag fått ångest av att sova och vila så mycket som jag faktiskt gör :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0