det känns som lördag...

Vad veckan har gått sakta? Man är lite förvirrad av alla lediga dagar... Men det har varit en mysig vecka!

Imorse vaknade Elias tidigare än vad jag ville, haha. Då hämtar man en famn med böcker och en flaska nyponsoppa, så går det att snooza ett tag till medan han läser ;-)

Mattias hade åkt och jobbat, så jag och lilleman fick avnjuta frukosten ensamma. Sedan hade vi lite att stå i båda två. Elias byggde tågbana och jag hand om gårdagens diskberg och plockade med olika morgonbestyr...

På förmiddagen packade vi in oss i bilen och åkte till min mormor Anny. Jag hade ringt och förbeställt våfflor till lunch! Min kusin Frida (lillemans favvo!) var också där. Riktigt mysigt hade vi det. Fast jag vet inte om vi var så trevliga gäster? Vi kom, vi åt, vi bajsade (Elias) och sedan somnade vi båda två i nästan 2 timmar. Oooops! Hihi.

Eftermiddagen spenderade vi hemma. Mattias hade kommit hem han också. Så han åkte och handlade, lilleman spelade datorspel och jag började med maten. Tacosfredag!!! Ännumer helgkänsla blev det när Mattias kom hem med vita rosor från affärn. Lovely!

Efter maten tog vi en promenad till mostra min. Vi lekte med Frida och alla leksakerna. Dessutom fick vi en flytväst till Elias. Perrrrrrrfekt. Vi som hade tänkt köpa en!

Kvällen har bestått av Fredagsmys. En dag i veckan får Elias lite godis, och den här veckan blev det ikväll. Uppskattat! Men en dag i veckan räcker, han blir nämligen himla speedad och sockerhög... Men ikväll har vi alltså myst i soffan med en skål godis framför en film. Imorgon blir det dock vattenmelon till Lördagsgotta! Vet att det kommer vara exakt lika mycket uppskattat som godis, hihi.

Nu fortsätter den här fredagen ett tag till i soffan. Sedan hoppar vi i säng och laddar batterierna inför morgondagen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0