bra lördag trots vädret...

Imorse vaknade Elias rätt tidigt igen. Eller nej, nu ljuger jag... Han sov till 07:30 ungefär, så det är lagomt, men det är jag som är trött. Haha! Men det är bara att pallra sig upp det. Väl uppe så brukar jag bli pigg fort.

Mattias skulle iväg en sväng på morgonen. Så jag och lilleman hade liten ensam-mys!

Vi åt gofrukost, lekte lite med tågbanan och sedan tog vi en dusch/bad tillsammans. Skönt att börja dagen med en hårtvätt, man känner sig så pigg och fräsch efteråt.

Sedan var jag tvungen att göra lite nytta. Typ plocka, diska, tvätta, bädda osv. Det tycker Elias är blä-tråkigt... Men det löser vi genom att öppna dörren till uteplatsen. Sedan klär vi på fleece, mössa och stövlar så kan han springa ut och in hur mycket han vill. Det blir många vändor till rummet för att hämta leksaker. Sedan donar han i sin ensamhet där ute. Är så glad att pappa byggde staket och grind till oss så han kan vara där själv!

När jag var klar med mitt och hade hängt tvätten så åkte vi till min mamma. Lek i lekstugan, smoothie-fika och presenter. Dom har varit Sthlm några dagar, mina föräldrar, och med sig hem hade dom supercoola "fotbollskläder" till Elias. Stolt kille eller vad?! Hihi.

Mitt på dagen blev det även en tur till Maxi med min mamma. Elias fick äta korv till lunch där, sedan köpte vi en blomma eftersom vi är bortbjudna på grillat ikväll. Men i bilen på väg hem så var det en viss kille (hmm) som satt och plockade av alla rosknoppar från den fina blomman. Så nu är det bara en liten grön buske kvar av den krukrosen... Haha, skitunge. Jag köpte en ny ros i kruka på Ica här hemma sen. Men Elias ska få ta med sin lilla krukros (utan rosor...) och ge, och så ska han få berätta vad som hänt. Hihi, dom får sig nog ett gott skratt.

Ja, vi är nämligen bjudna till Anette, Janne, Frida och Tom ikväll på grillat. (Min moster m. familj). Mina föräldrar ska också dit, och även kanske lillebror + Flodinfridan. Så det ska bli himla trevligt. Och gott.

Men först ska vi äta god mellis här hemma. En fruktsallad på melon, jordgubbar och ananas. Mmm! Elias ska bara få vakna från sin powernap först :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0