att börja dagen med en spya...

Imorse klev jag upp, gjorde mig klar, åt frukost och kräktes... Vad tusan?! Jag vågade inte åka till jobbet eftersom jag trodde det var magsjuka. Jag menar, jag har ju aldrig tidigare mått illa eller spytt under graviditeten. Märkligt om det kommer nu efter 15-18 veckor?

Jag gick och la mig bredvid grabbarna (som var ledig idag) och sov en stund till. Sedan vaknade jag och mådde mycket bättre. Ingen mer spya, så det var kanske bebisen som spökade ändå.

Vilket underbart väder vi har haft idag! Skönt att slippa ligga magsjuk... Efter frukosten (nr.2 för mig) åkte vi till Ica och storhandlade inför helgen. Sedan åkte vi upp till Norrvägen och spenderade lite skön tid utomhus!

Lek, sola, fruktfat och chill i skuggan. Vi stannade enda tills det var dags att åka hem och äta lunch samt sova tupplur.

När lilleman vaknade på eftermiddagen var det dags att åka till badhuset. En sånhär fin dag var vi nästan ensamma där, skönt. Elias trivdes verkligen i vattnet, vilket badmonster!

Sist vi var där nådde han knappt ner till botten, nu kunde han enkelt springa omkring själv i bassängen. Vi hann med bad i lilla bassängen, rutchkana, fika, bad i stora bassängen och massor med bus innan det var dags att duscha och bege oss hemåt. Trötta och nöjda var vi allihopa i bilen på väg hem.

När vi kom hem fick lilleman äta middag, vi vuxna spar oss till ikväll. Vi ska nämligen ut och äta strax! Så himla mysigt... Min pappa kommer hit och är med Elias. Lilleman har redan bestämt att han ska äta chips med Tole och ha myspys!

Det blir nog en finan kväll :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0