vimsigast nummer ett...

Imorse klev jag och Elias upp runt 07:30 ungefär. Jag var riktigt utvilad kan jag säga! Jag somnade mitt i Elias godnatt-saga i våran säng igår, med kläderna på. Sen sov jag enda tills imorse. Haha, snacka om trött... Mattias hade tydligen väckt mig vid 22:30 och sagt åt mig att ta av mig kläderna och somna om, vilket jag också gjorde. Skönt och behövligt med sömn!

Efter att vi hade ätit frukost tog vi en promenad i solen. Härligt! Vi hämtade upp min mamma som också följde med.

Efter promenaden gick jag hem själv, lilleman följde med min mamma hem. Dom skulle ju grilla korv och leka i snön idag! Själv hade jag ett möte kl. 13:00. TRODDE JAG... Precis när jag skulle åka in till stan så tittar jag lite snabbt i kalendern. Oj! Mötet var visst kl. 10:00 redan. Och det visste jag egentligen. Men jag var så inställd på att det började klockan ett, så jag totalt glömde bort det och missade alltihop. Jag som brukar ha stenkoll...

Jahapp. Det fick bli en tur till stan iallafall, skulle byta en grej och kika lite på Kjelles.

På vägen hem bjöd jag in mig själv på kaffe hos FlodinFridan! Blev kvar där ett bra tag och pratade om allt möjligt (hihi) sen tog vi en sväng på RK.

Eftermiddagen har varit lugn. Vi hämtade Elias hos mina föräldrar, sen åkte vi direkt till Bobygda. Så kvällen har vi spenderat här: soffmys och godis!

Vi sover här inatt. Elias ska nämligen få vara med sin farmor och farfar hela dagen imorgon. Jag jobbar mellan 11-16 och Mattias ska på angeltävling. Sen ses vi allihopa på eftermiddagen igen och sover här ytterligare en natt.

Det blir en tidig kväll nu, ligger redan och halvsover... Ska ju upp tidigt imorgon och åka hem innan jag sedan åker till jobbet. Snark snark godnatt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0