veckans allra sista dag...

Söndagen kom och börjar lida mot sitt slut... Det har varit en slapp och skön dag!

Efter en lite för lång sovmorgon klev jag upp och åt frukost framför skidorna på teven. Mattias hade åkt och fiskat medan jag låg och snoozade. I soffan blev jag kvar rätt länge, svårt att slita sig när det är skidor på teven. Men tillslut fick jag nog och skrev en to-do-lista så att det skulle hända nånting här hemma.

Tog reda på ett ton med torr ren tvätt, diskade, gick ut med soporna, plockade björkris, slängde granen som stod på framsidan (det var på tiden...), sopade bort allt grus vid ingången, pyntade med fjädrar i björkriset, gick in och donade lite mer och började sedan med middagen. Så lite nytta blev det denna sega Söndag...

Efter middagen som blev nyfångad röding av Mattias, tog vi det lugnt ett tag bara. Diskade, hängde i soffan och spelade quizkampen.

Fram emot kvällen hoppade vi in i bilen, jag hoppade av på Norrvägen för ett träningspass medan Mattias fortsatte till Strömsbruk för att hämta en efterlängtad Elias!

Träningen gick piss och skit... Jag har nånting i kroppen som aldrig riktigt bryter ut. Snorig, halsont bara på mornarna och allmänt seg. Men ändå inte riktigt sjuk. Jag blev helt slut efter 15 minuter på crossen och orkade verkligen inte köra mer. Hoppas det försvinner snart, skiten jag har i kroppen, så att jag orkar ta ut mig ordentligt igen.

När jag hade duschat kom killarna och hämtade upp mig. "Tjena" sa Elias när jag hoppade in i bilen, goplupp vad jag har saknat dig!!!

Väl hemma blev det ett bad för lilleman. Sedan lite kvällsmys innan han somnade. Då gjorde vi vuxna varma mackor som vi åt framför Mästarnas mästare. Söndagsmys!

Snart blir det hopp i säng, imorgon börjar ännu en ny vecka! Jag ska skjutsa Elias på dagis, sen ska jag hem och dona lite innan jag ska iväg och jobba mellan 14-16 (mega-kort dag) på dagiset här i Forsa. Sedan ska jag hämta hem pluppis när jag har slutat. Hoppas på en bra Måndag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0