undrar vart min energi är...

Idag hade jag planerat att hinna med mycket. Men jag har liksom ingen energi kvar... Vart har den tagit vägen? Är det för att jag inte har tränat på länge tro? Jag har ju ett litet uppehåll nu eftersom jag inte känner mig helt 100 i kroppen.

Har varit riktigt seg hela dagen. Känner inte igen mig själv. Nästan så att jag känner mig lite... deppig. Ingenting känns roligt. Men det är kanske inte så konstigt. Kall, blåsigt vinterväder i Mars + sjukdomskänsla i kroppen. Då är väl ingen direkt glad?!

Hur som helst så tvingade jag mig själv att göra lite nytta. Tvättade en maskin tvätt, dammsög, städade badrummet, rensade garderoberna samt gick ut och sopade bort snön från ingången och gick ut med soporna. Sen fanns det ingen energi kvar. Låg i soffan tills det var dags att börja med middagen. Korv-onsdag!

Sen kom grabbarna hem från jobb/dagis. Höjdpunkten denna sega dag! Elias hade fina kycklingar med sig som han hade gjort. Han var så stolt, gohjärtat.

När vi hade ätit lämnade jag diskberget till Mattias och tog med mig lilleman på en skön promenad.

Vi gjorde ett stopp hos min farmor och farfar. Dom blir såå glada när vi kommer! Vi fick gott kvällsfika, sen blev det memory-spel och massor av bus! Farmor ska operera höften och bäckenet nästa vecka (typ den sjuttio-elfte operationen hon gör), men ändå springer hon runt som en tok och leker med Elias. Dom jagade varandra så Elias blev alldeles andfådd av allt spring och skratt. Så roligt att se!

När vi kom hem blev det hopp i säng direkt, vi blev kvar länge för Elias ville aldrig gå hem - haha. Det var en brottningsmatch att få på honom overallen!

Resten av kvällen blir lugn. Det blir nog hopp i säng snart. Imorgon och på Fredag får Elias vara ledig från dagis. Vi ska umgås med Frida inne i stan imorgon (Elias längtar efter Diiiida!) och på Fredag ska mina föräldrar få rå om lilleman. Dom ska grilla korv på altanen och bara mysa! Det blir nog bra, så får han vila upp sig efter tre långa dagar på dagis. Han hade varit loj och trött hela dagen sa fröken. Men han går ju från 06:30-16:30 varje dag, så det är ju förståeligt. Tur han trivs på dagis!

Hoppas på en dag med mycket energi imorgon. Vill ju vara pigg och glad :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0