så himla glad för spisen...

Ja, den nya spisen gjorde verkligen min dag! Det blev en himla skillnad motför den gamla, fula, trasiga och omoderna hällen... Och bättre blir det imorgon när dom skickar snickaren (pappsen) för att såga ur bänkskivan så hällen får riktigt plats, och tar bort knapparna från den gamla spisen. Hipphurra!

Ligger i sängen just nu och funderar. Det känns faktiskt som en befrielse att jag tagit ett beslut om sommaren och framtiden. Även om jag älskar allt med Dackås så har det på senare tid känts lite som att jag "är klar" där. Det finns liksom ingen framtid för mig på det stället, ingen chans till heltidstjänst. Dessutom börjar jag känna mig gammal... Herregud, jag blir 23 år i sommar!

Nu kommer jag att söka tre utbildningar till hösten. Två stycken Vårdadministratör-utbildningar på distans, och en utbildning till Integrationspedagog här på CUL. Jag hoppas även på ett vik inom handikappomsorgen till sommaren. Annars löser det sig på ett eller annat vis... Det enda jag vet säkert är att jag inte kommer att jobba på Dackås.

Det blir säkert bra det här. Allt i livet har en mening, och nu känns det som att jag har tagit ett stort steg mot något nytt.

Ska försöka somna nu och se om jag kan drömma något om framtiden ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0