och så kom fredagen...

Fredag! Elias fick vara hemma från dagis idag. Han fick ju en kruppanfall sent igårkväll, så vi blev vakna ett bra tag. Den här gången lyckades vi "reda ut" anfallet här hemma och slapp ett sjukhusbesök. Förra gången han fick anfall så blev både jag och Mattias rädda, vilket resulterade i panik hos Elias och en ambulansfärd. Igårkväll var vi lugnare. Tog upp honom ur sängen, andades lite i inhalatorn, satte honom i soffan bland massa kuddar och filtar, öppnade balkongdörren, tittade på bamse och drack vatten. Sen blev det bra och vi sov resten av natten, skönt!

Idag på förmiddagen tog vi det lugnt. Mysfrukost, lek och tv. Men vi hann även med en promenad i solen, så himla skönt. På vägen hem gick vi in på ica och handlade också. Två flugor i en smäll...

Mitt på dagen, efter att jag hängt tvätt och röjt undan i köket, åkte jag till jobbet. Vi hade en bra eftermiddag med lagomt mycket folk.

När jag hade slutat och kom hem möttes jag av Fredagsmys här hemma! Mattias hade gjort salami-lindad fläskfilé i gräddsås, med rostade rotfrukter. Mmm!!! Dessutom var det ihopplockat och undandiskat. Och Elias var på ett strålande humör! Riktigt härligt att komma hem till mina äksklingsgrabbar!

Efter den sena middagen myste vi ner oss i soffan. Tv, tända ljus och godis! Elias är en riktig liten godisråtta, hihi.

Sedan lekte vi i sängen. Elias var sjukt speedad! Vi lekte hundar, hoppade, hade kuddkrig, "flög flygplan" och gjorde kullerbyttor. Roooligt! Mindre roligt att bli tvingad att sova, haha. Men han var tydligen trött ändå, för fort att somna gick det. Goplupp!

Nu ska jag ta en dusch, sedan ska nog vi vuxna också krypa till kojs... Trötta! Imorgon jobbar jag mellan 11-16, sen blir det hem och vila efter en veckas arbete. Ser redan fram emot morgonkvällen ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0