långfredagen gick snabbt...

Långfredag! Mattias begav sig ut på isen onormalt tidigt, medan jag låg kvar under varma täcket och unnade mig sovmorgon. Skönt!

När jag hade klivit upp ringde Carro och undrade om jag ville följa med henne och Hannes till Birsta.

Ja det ville jag ju... Men jag hade sagt till svärmora att jag skulle komma dit och hjälpa henne med påskmaten. Typiskt. Men jag ringde och väckte henne, smörade lite och "fick tillåtelse" att åka till Sundsvall. Haha, det kändes som att jag var 10 år och skulle fråga mamma nånting.

Hade en trevlig dag! Frukost, fika, skratt och ytterst lite shopping. Helt enligt planerna.

På eftermiddagen när vi kom hem till Forsa var det bara att byta om och åka till Bobygda. Påskmiddag med främmande från Stockholm. Himla gott och trevligt.

Sedan åkte vi till Strömsbruk och hämtade Elias. Vi ska ha honom över påsken, myspys! När vi kom hem satte vi oss vid bordet och påskpysslade. Hade köpt ljus som ser ut som ägg. Satte fast fjädrar och sedan fick Elias måla dom till fina kycklingar. Han blev så nöjd så!

Mattias låg i badet medan vi pysslade. Och vipps så hade både jag och Elias också hoppat ner. Trångt men mysigt...

Nu sover båda killarna sedan ett bra tag tillbaka, tröttisar! Fast jag är rätt trött jag också. Ska nog krypa ner i sängen och sova snart, så vi vaknar pigga och glada imorgon allihopa!

Men först ska jag lägga ut alla ledtrådar till Elias skattjakt imorgon. Har ritat bilder på olika saker här hemma och bilderna ska tillslut leda honom till påskägget. Spännande att se om han förstår hur skattjakten går till :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0