jag har visst tappar allt...

Ny vecka! Jag vaknade till när Mattias åkte på jobbet, men jag snoozade vidare i en timme till ungefär. Klev sedan upp pigg och glad av solen som sken in genom fönstren. Frukost och en lugn start framför nyhetsmorgon...

Därefter tog jag bilen upp till Norrvägen. Tänkte lura med mig mamma på en promenad, men hon låg och sov efter en jobbnatt. Så jag tog en promenad ensam, med en bra Podcast i öronen istället. I 45 härliga minuter var jag ute och gick. Sedan satte jag mig och solade lite och väntade på att mamma skulle vakna. Då drack vi kaffe på inglasade altanen och hade det myspys.

Nyss körde jag 6 kilometer på crosstrainern efter ett väldigt långt uppehåll från träningen. Oj oj oj, vad fort det går att tappa konditionen som man hade jobbat upp... Jag hade nästan ingenting kvar! Men jag vet ju vad det beror på. Nu har jag en liten "plan" i mitt huvud om hur jag ska komma igång. Det kommer att ta tid, för jag tänker börja riktigt lätt och lugnt. Skynda långsamt helt enkelt... Så nu en tid framöver kommer jag varva promenader, bungy-promenader och crosstrainern. Sen får vi se hur jag går vidare.

Det känns litegrann som att jag börjar om nu... Kondisen är borta, motivationen är väl sådär, och vikten har stårt still/ökat en aning. Så en lugn start för att komma igång blir nog bra!

Nu har jag precis duschat och sjunkit ner i soffan här på Norrvägen. Kikar på några program som jag missat, och vitaminboostar kroppen med lite frukt.

Ska snart hem och börja med maten :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0