har varit leeeedig idag...

Idag har jag försökt vara "så ledig som möjligt" och bara gjort det som fallit mig in. Den här veckan är det jobb måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag. Så den här onsdagen är/var min enda lediga dag, förutom söndag.

Därför unnade jag mig sovmorgon, låg och drog mig länge, spelade det beroendeframkallande spelet 4pic1word och gjorde inget vettigt alls på förmiddagen.

Mitt på dagen tog jag en promenad till min moster. Vi åkte sen till stan för att luncha/fika med mina kusiner. Mys!

På vägen hem stannade vi till allihopa hos min mamma. Drack ännu mer kaffe och hade skrattparty, haha.

När dom åkte hem stannade jag kvar där hos mamma och körde ett kortpass på crosstrainern. Körde i 20 minuter bara, men jag vart helt slut efteråt ändå. Skön känsla!

Klockan var mer än vad jag trodde när jag var klar. Tog en rask promenad hem, lapade i mig det sista av dagens solljus, skyndade mig att laga middag och slängde mig in i duschen. Bokstavligt talat. Snabb som jag är hann jag både få middagen färdig, duscha/tvätta håret och pusta ut på 45 minuter, lagom till grabbarna kom hem från jobb och dagis. Phew!

Eftermiddagen har gått fort. Vi åt, killarna myste i soffan, jag diskade undan och Elias tog ett skumbad. Sedan lämnade jag killarna ensamma och hämtade upp Carro för en bungy-promenad.

En bra motionsdag har det varit... 20 minuter cross, ungefär 30 minuter bungy-promenad och en hel del knäböj på det.

Nu är det soffhäng som gäller. Har tänt ljus och ska snart koka mig en kopp té. Det blir sängen tidigt ikväll, klockan ringer nämligen 04:30 för fm-jobb imorgon.

En bra ledig dag har jag haft, är nu tankad med energi för dom tre kommande arbetsdagarna :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0