go-frukost och vasaloppet...

Mysfrukost framför Vasaloppet, mysigt värre! Ska strax koka mig lite kaffe och fortsätta förmiddagen framför teven.

Jag är ganska trött, det blev sent inatt trots att det inte var tanken... Men får jag för mig något så ska det ske DIREKT. Och igår fick jag för mig att måla köksstolarna kl. 22:00.

Har trott att stolarna varit vita hela tiden, men efter att jag hade målat en stol insåg jag att en uppfräschning med ny vit färg verkligen var behövlig! Färgen hade gulnat och det var märken lite här och där på alla stolar. Men nu är dom i samma vita färg som köksbordet, skönt!

Men nu dröjer det nog ett tag tills jag målar igen. Man kan säga att jag mättade mitt målarbehov igår... Målade en pall, en kista, fyra köksstolar och gjorde en uppfräschning av köksbordet. Så nu känner jag mig nöjd på målning. Fast man vet aldrig, färgburken kanske åker fram snart igen?!

Ligger och funderar på hur jag ska träna idag. Jogga, bungy-promenad eller crosstrainer? Tror på det sistnämnda, finns risk för att jag halkar och bryter ett ben på en joggingrunda!

Ska vädra sängkläderna, bädda rent och tvätta håret någon gång under dagen också. Så vi får se hur jag lägger upp allt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0