ett härligt dygn i sundsvall...

Nu är vi hemma efter ett trevligt och mysigt dygn i Sundsvall. Det var så skönt att komma iväg och andas lite "annan luft" och ladda energi med lite lyx.

När vi kom fram åt vi god middag med ett glas rött på ett lite finare ställe. Bara det gör ju att man fått det där "lilla extra" som man sällan unnar sig! Sedan köpte vi med oss kaffe och lite gott till hotellrummet.

Jag kröp upp i fönstret och läste en tidning medan Mattias tittade på Friidrott på teven. Lycka med ett fönster som har bred fönsterbräda och stora fönster som vetter ut över Sundsvall... Där satt jag länge och bara mådde!

Senare på kvällen gick vi till Casinot, det låg bara 400 meter från hotellet. Där blev vi till sena natten!

Mattias spelade poker medan jag satt och drack kaffe och tittade på alla speltokiga människor! Jag hade tur och fick sällskap av två trevliga killar från Umeå. Vi satt och pratade i evigheter, så kvällen blev inte så tråkig som jag hade trott... Båda dom hade åkt ut på pokern mot Mattias, haha. Men dom tyckte det kändes helt okej att ha förlorat sina pengar "till mig och mitt ikea-besök" och inte bara till någon random ;-)

Jag spelade på lite maskiner innan vi gick hem. Tror nog jag var den enda där som hade 100 kronor som spelgräns! Jag lyckades dubbla upp det, sedan hittade jag en hundralapp på golvet. Så ja, jag gick väl 200 kronor plus då, haha!

Imorse vaknade vi utvilade runt 8:30-tiden. Gjorde oss klara, packade ihop och åt frukost på hotellet innan vi checkade ut och rullade mot Ikea.

Där blev vi inte alls länge. Tror vi gjorde Ikea och Rusta på 1,5 timme ungefär. Handlade inget speciellt. Ljus, kuddfodral, fler "blåa detaljer" och nytt duschdraperi + badkarsmatta. Elias fick lite smått till sitt rum också. Sen köpte Mattias en massage-dyna.

Nu är vi som sagt hemma. Har donat med allt nytt, packat upp och sitter nu på massagedynan. Såå skönt för rygg och axlar!

Om en timme ungefär är det hockey på Norrvägen som gäller. Viktig match... Sedan blir det Lördagsmys bara :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0