ett fint avslut på helgen...

Det blev ett fint avslut på helgen, trots att pappa-veckan tagit slut. Men om en vecka kommer han igen, älskade Elias.

Han är ju så himla rolig nu. Idag tog han en powernap i våran säng. När middagen var klar så gick både jag och Mattias in och la oss bredvid honom så han skulle vakna. Han vaknade ganska fort, men bara ignorerade oss och säger istället för sig själv: "klockan". Han reser sig upp, tar väckarklockan i sina små händer, tittar på den och utbrister "ååh tie..." Det lät alltså typ "åh shit klockan är 10". Haha, han har väl hört oss på mornarna ibland då vi tittat på klockan och mumlat något klockslag. Det lät så himla roligt, gohjärtat.

Efter att Elias hade åkt, snörade jag på mig skorna och tog en löprunda på 25 minuter. Lyssnade på nya podden från Hannah och Amanda. Allt kändes så himla bra! Hade hur mycket spring som helst i benen, kände att jag verkligen hade ork. MEN, från första löpsteget hade jag håll på vänster sida. Så himla störande... Antar att det var all tacos jag proppat i mig. Fast det ju gick bra ändå! Älskar att jogga nuförtiden.

När jag kom in tog jag en dusch och sedan gick vi till Frida och brorsan. Mattiasarna spelade tv-spel och vi tjejer bläddrade i inredningstidningar och pratade nya soffor! Mysigt... Kaffe och sällskapsspel blev det också.

Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova. Väntar bara på ett resultat från fotbollen. Mattias har tippat och kommer att vinna. Han är garanterad 2.000, men det kan bli 12.000, så vi väntar med spänning!

Imorgon väntar en ledig dag. Frida och jag ska åka till Ljusdal. Fika, mysa, shoppa och hälsa på brorsan på hans nya jobb. Blir nog himla trevligt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0