en väldigt lååång söndag...

Dagen har känts riktigt lång! Jag och Elias började dagen vid 7-tiden. Alla de andra låg och fortfarande och snarkade (vi var ju i Bobygda).

Så vi plockade fram frukost och sjöng sedan för Elias farmor när hon klev upp, det är hennes födelsedag! Efter frukosten klädde vi på oss och gick ut. Vilket väder! Vi åkte spark och mådde härligt där ute i solen. När Mattias hade vaknat kom han också ut till oss, då tog vi en skön promenad runt Bobygden.

Mellan 11-12 nångång fick vi god lunch, pannkakor! Sedan hade vi en trött och extremt grinig kille som somnade i bilen på väg hem till Forsa.

Direkt när vi kom hem satte jag igång med ett tvättmaraton, jäklar vad med tvätt vi hade... Körde några maskiner, tog en dusch, hängde tvätt lite här och där, packade upp allt från helgen, lagade middag och donade på. Killarna läste sagor och lyckades slumra en stund medan jag höll på.

På eftermiddagen kom Elias mamma och lillasyster. Tror han tyckte det var skönt att få följa med dem hem, han var säkerligen trött på oss efter en lite jobbig dag. Han har varit på sitt värsta trots-humör och vi har varit dom dummaste i världen enligt honom!!! Allt har varit fel. Det har grinats, skrikits och kastats grejer mest hela tiden. Inte lätt att vara liten alla gånger, gohjärtat...

När han hade åkt så blev det en sväng till stan för mig och Mattias. Kylskåpet var nästan helt tomt efter en helg på bortaplan. Det blev en riktigt storhandling, men det var mysigt att strosa omkring där eftersom det var himla lugnt med lite folk. Älskar även att de har Apotek där nu, perfect.

När vi kom hem packade vi in allt i kyl, frys och skåp. Sedan promenerade vi till Frida och Mattias. Dom har äntligen hittat rätt hund, så nu bor finaste Minnah hemma hos dom. Vi fikade och sedan låg vi utslagna i soffan!

Kvällen blir nog inte så lång, är himla trött i ögonen. Hoppas på att somna i tid så jag kan kliva upp och göra lite nytta på min lediga dag imorgon. Träna tillexempel. Och fortsätta på mitt tvättmaraton :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0