en underbar påskafton...

Imorse klev jag och Elias upp vid 7-tiden medan pappan snarkade vidare. Vi förberedde en riktig mysfrukost. Kokade ägg och gjorde en stor tillbringare med smoothie. Sedan sminkade både jag och Elias oss till påskkärrningar och väckte Mattias! När vi var vakna allihopa målade vi äggen innan vi började mumsa av frukosten.

När vi hade klätt på oss, diskat undan och bäddat sängarna var det dags för Elias att leta sitt påskägg! Han fick sin första ledtråd; en bild med kläder på. Då fick man säga "vart har du dina kläder då?" Så kom han på det och gick till sin garderob där nästa ledtråd väntade. Tror det var 5 ledtrådar, sen så hittade han sitt stora påskägg och blev överlycklig! Där i låg det kexchoklad, smågodis, festis, nya solglasögon, badskum och en leksaksmotorcykel. Nöjd och glad kille!

Mellan 9-10 nångång gick vi ut på en promenad. Soligt och skönt. Handlade lite på ica också innan vi vandrade hemåt.

Vi stannade ute länge när vi kom hem! Drog fram massa leksaker och sedan grillade vi korv till lunch. Mmm! Skönt att sitta ute och äta! Vi hade riktigt myspys, var säkert ute i 3 timmar.

Nu är vi inne igen. Man blir lite frusen ändå! Killarna har lagt sig och vilat en stund. Själv ligger jag på soffan under en filt och kikar på tv. Kan hända att jag slumrar till också!

I eftermiddag ska vi äta påskmiddag på Norrvägen. Vet att påskharen har varit där också och lämnat ägg åt Elias, hihi.

Underbar påskafton :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0