en tisdag utan måsten...

Ja, den här Tisdagen har varit lugn och skön. Mitt enda "måste" för dagen var ett möte kl.10:00 med min coach. Men det är en rolig timme där vi pratar om allt mellan himmel och jord, sen spånar vi kring framtiden såklart.

Efter mötet gick jag till Dackås och pratade lite. Känns både skönt och tråkigt att det "snart är över"... Jag har ju sagt upp mig redan, men jag stannar tills min ersättare kan börja. Tror det blir tidigare än vad jag tänkt, kanske redan i början av April. Hur som helst så känns min uppsägning som en viktig "markering" för mig själv. Att NU går livet vidare. Det är dags för nya kapitel. Visst hade jag kunnat stanna kvar, få jobba 100% i sommar och sedan fortsätta med varannan helg samt vid behov. Men då vet jag att det bara hade fortsatt... År efter år. Så trots att det känns sorgligt så känns det helt rätt.

På vägen hem från stan svängde jag in till mamma. Vi fikade och kollade på några avsnitt av Familjen annorlunda som vi missat. Mys!

På eftermiddagen åkte jag hem och började med middagen. Det blev kycklinggryta och ris idag. Elias åt massor och vi hade det riktigt mysigt vid köksbordet. Enda tills Elias bet sig själv i tungan...

Efter maten diskade jag undan medan killarna donade med lite olika saker. Sen tog jag och Elias ett skumbad tillsammans!

Nu sover han gott sedan en stund tillbaka, efter lite soffmys och sagostund.

Vi vuxna tittar på teve med tända ljus och spelar Quizkampen. Lugnt och skönt! Imorgon väntar ännu en ledig dag, men då ska jag göra betydligt mer nytta än idag ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0