en lugn skön lördagkväll...

Hela Lördagen har varit lugn och skön. Efter en lång sovmorgon blev det en tur till stan med Carolin. Ytterst lite shopping och en lång mysig fika på Tewes. Det blev även ett besök uppe på Dollar och Jysk.

När vi kom till Forsa igen följde jag med Carro hem och sökte vi två utbildningar. Så nu är det gjort. Nu är det bara en utbildning kvar att söka, sedan får vi se vad som händer!

Dagens middag blev hämtmat från Pizzerian. Enkelt, bekvämt och väldigt gott någon gång ibland.

På eftermiddagen blev det hockey på Norrvägen. Ytterligare en förlust för Brynäs... Men det var trevligt ändå med kaffe, glass och varm hjortronsylt.

Nu ikväll har jag haft en mysig kväll för mig själv. Mattias åkte till min moster och umgicks med dom. Men jag stannade hemma och hade lite hemma-spa. Bad, hårinpackning, fotvård, nagellack och lite annat skönt. Sedan dess har jag hängt i soffan under en filt och tittat på en film. Inviger även min nya godisskål från Dollar! Gudomligt skön kväll...

Vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna, det börjar grusas lite i dom. Mattias kom precis hem, så jag ska väl försöka orka vara lite social iallafall. Dessutom kan jag ju ta en sovmorgon imorgon igen ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0