en alldeles lagom dag...

Och så kom påsken! Härligt med god mat, godis och umgänge.

Imorse klev jag upp vid 7-tiden. Tog det lugnt i soffan, åt frukost, donade lite och sedan tog jag en härlig promenad i solen! Bra start på morgonen.

Mitt på dagen blev det lite helghandling på Ica. Tror hela byn var där! När jag sedan kom hem fick jag mig en mycket trevlig överraskning...

Vår ugn har krånglat ett tag, och häromkvällen gick det flera huvudsäkringar bara vi startade den. Jouren kom hit och kom fram till att dom skulle skicka någon som skulle fixa det. Så det har jag väntar på i två dagar nu... Men idag kom det två killar med en helt NY UGN istället. Wiho, härligt härligt.

Mattias kom hem mitt på dagen han också. Vi tog det lugnt i soffan, sedan kom Carro hit och fikade. Med sig hade hon en "present från påskharen" till mig. Ett stort underbart ljus från Yankee Candle! Misstänker att det är Carros mamma som är den snälla påskharen, hihihi.

Sedan kom Frida och Minnah, så vi följde med dem på en promenix.

Nu på eftermiddagen har jag och Mattias varit i stan. Folk överallt, ojojoj, speciellt på systemet där vi var in en snabbis. När vi kom hem invigde vi ugnen. Det blev fläskfilé och potatisgratäng till middag, mmm!

Har precis diskat undan nu och slängt mig i soffan. Ska strax ta ett bad, sen blir det mys resten av kvällen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0