bra start på nya veckan...

Hej hopp, nu kickar vi igång en ny vecka! Känns alltid lite fräscht med en nystart, ett nytt kapitel liksom. Nya tag, nya utmaningar, nya mål och nya upplevelser.

Imorse vaknade jag av mig själv (!!!) runt 5-tiden. Då var det ju lika bra att kliva upp eftersom klockan skulle ringa om en kvart ungefär. Gick upp, tog det lugnt framför teven ett tag och lät killarna snarka vidare. En timme senare var jag påklädd och redo för dagen. Gick in och väckte Elias med en mugg nyponsoppa, bytte blöja och klädde på honom.

Sedan åkte vi till dagis. Mattias hade sin jobbarbil hemma, så därför lämnade jag honom på dagis idag. Han vart lite ledsen när vi sa hejdå, men det gick bra ändå.

När jag kom hem fick jag en förfrågan om att jobba på dagiset i Iggesund. JUST det dagiset och den avdelningen som Elias går på. Jag har sagt förut att jag inte vill vara där, men det var väl kris på personal kanske... Fast jag tackade nej. Tror inte det skulle vara så bra om jag var där, en viss liten pojke skulle nog bli aningens förvånad om hans bonusmamma dök upp där och skulle vara fröken. Som inte bara var "hans" ;-)

Istället kickade jag igång dagen ordentligt här hemma med två koppar kaffe. Sedan bäddade jag sängarna och slängde in en maskin tvätt.

Tänkte ta en långpromenad efter det, men ångrade mig i sista stund och tog en löprunda istället. Hade gårdagens negativa tränings-minne i huvudet, men det gick liiiiite bättre idag. Det gick INTE BRA, men inte lika kasst som igår iallafall. Får se hur jag lägger upp träningen resten av veckan. Kanske vore klokt att satsa mer på "motion" än kondition? Känner mig inte helt hundra i kroppen, så jag måste väl acceptera det...

Nu ska jag ta en dusch, hänga tvätten, plocka lite och försöka få tiden att gå. Men det ska nog gå bra. Tänkte ta en sväng på RK, sen ska jag göra middagen tidigt. Jag jobbar ju mellan 14-16 och ska hämta Elias efteråt, så det vore ju skönt om middagen var klar när vi kommer hem alla tre i eftermiddag.

Hoppas på en bra dag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0