bra dag med svettigt avslut...

Härlig Tisdag, trots att jag var dödstrött när jag kom till jobbet runt 5-tiden imorse. Men efter ett par koppar kaffe och té så blev det bättre. En bra arbetsdag rakt igenom!

Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt ett tag innan jag började med middagen. Premiäranvändning av spisen! Jäklar vilken god mat det blev tack vare den, haha. Det blev en påhittad sweetchili-gryta med strimlat fläskkött och wokgrönsaker idag. Helt OK gott.

Efter maten låg Elias och Mattias och klurade med ett pussel medan jag diskade undan.

Vid 18-tiden blev det en promenad med Carro och byngy-stavarna. Ingen långpromenix, men alldeles lagomt. Slutdestinationen blev Norrvägen där vi tittade på hockey. Mattias, Elias, Frida, Mattias och hunden Freja var också där. Mysigt... (MYS MYS MYS, FRIDA! Det är nog ett av de ord jag använder mest, haha)

Jag hade inte tänkt träna där uppe, tänkte nöja mig med bungy-promenaden idag. Men så fick jag ett ryck och körde på crosstrainern i en periodpaus. Siktade in mig på att försöka köra 5-6 kilometer på 15 minuter. Körde så svetten rann och klarade faktiskt 6,6 kilometer på den där kvarten. Skönt!

Vi åkte hem tidigare, innan matchen var slut. Elias var såå trött, och matchen var bajsdålig...

När vi kom hem tog jag en dusch medan Mattias nattade Elias. Nu är det soffmys med tända ljus och tv. Men ögonen börjar kännas tunga, så det dröjer nog inte länge förens vi hoppar i säng!

Imorgon har jag en ledig dag, får se vad jag hittar på för någe :-)



Kommentarer
Frida

Haha, 22 just nu :P

2013-03-10 @ 18:19:49
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0