ännu en dag som fröken...

Det blev ingen ledig dag idag, fick förfrågan om att jobba på Näsvikens förskola. Så där har jag varit mellan 8:45 och 16:45.

Vi var extremt få vuxna på väldigt många barn, så det var lite kaotiskt... Jag fick hoppa runt på avdelningar där jag akut behövdes. Dessutom fick jag jobba över 45 minuter. Var riktigt trött när jag slutade, med sprängande huvudvärk...

När jag kom hem var middagen tack och lov klar. Åt, tog en huvudvärkstablett, låg på massagedynan och vilade huvudet ett tag. Sen ryckte jag upp mig och tog tag i disken, samt slängde in en maskin tvätt.

Huvudvärken ville inte släppa, men efter en 45 minuters promenad med bungy-stavarna (fick även med mig Mattias) och ett riktigt hett bad när vi kom in igen - så börjar det lätta lite där uppe. Skönt, finns inget värre en riktig sprängvärk i huvudet...

Nu ska jag strax hänga tvätten, sedan ska jag koka mig en kopp té och äta lite kvällsfika. Känner mig riktigt trött, frusen och slut i kroppen. Så det kan hända att jag kryper ner i sängen ganska snart ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0