nu laddar vi om igen då...

En bra söndag har vi haft. Förmiddagen bjöd på sol, så efter frukosten knatade vi ut på en promenad, hela familjen, och var ute så länge vädret tillät. Vi passade även på att äta slarvlunch på kiosken. Körv! Men det får man göra dessa lata dagar.

Vi hann in lagom tills regnet började ösa ner. Det smattrade sådär mysigt mot rutorna!

Elias spelade lite dator, sedan tog grabbarna ett bad tillsammans och därefter mystes det bara! Jag passade på att tvätta, vika tvätt och städa badrummet. Skönt innepyssel...

Det blev även en powernap för pojkarna, tror det var tre dagar sedan Elias sist sov tupplur på dagen, men idag blev han väl kanske trött av det grå vädret. Dom sov drygt en timme, sedan väckte jag dom när middagen var klar. Det blev en tidig och enkel middag, mest för att Elias skulle få i sig mat efter en tidig lunch.

På sena eftermiddagen kom Elias mamma och lillasyster för att hämta honom. Samtidigt åkte jag och Mattias upp på Norrvägen. Vi var bjudna på middag även idag. Vilket lyx va! Grillad fläskfilé, potatisgratäng, sallad och BBQ-sås. Äckligare mat har man ju ätit, hihihi.

Efter maten åkte Mattias, pappa och brorsan iväg för att fiska. Jag och mamma tog då en liten promenix i sköna kvällsluften. Sedan gick vi in och fikade och kollade på glimtar ur gårdagens prinsessbröllop. Vi gick även ner och tittade på bädden som våran lilla bebis ska ligga i till hösten. Min bror har legat i den, så fin så. Men ännu känns det overkligt och långt bort... Herregud, jag kan inte förstå att jag har en bebis i magen! När förstår man det?

Nu är jag hemma och donar. Har städat Elias rum och rivit av hans sängkläder. Han ska nämligen få ett nytt täcke, bebisen ska få ta över det lilla täcket som han har nu. Tvättmaskinen snurrar just nu med nyköpta påslakan i juniorstorlek och ett juniortäcke som är efter mig. Sen ska det bäddas rent och nytt till storkillen imorgon!

Letar även ihjäl mig efter Elias ultraljudsbild som Mattias har haft här hemma, men vi vet inte vart vi lagt den?! Blir galen... Vill ju göra en ul-tavla med dom blivande syskonen! Får leta vidare.

Imorgon åker Mattias till Uppsala i en vecka och jobbar igen, så jag blir gräsänka. Men det blir nog en bra vecka. Jag har ju sommarlov, dessutom kommer två efterlängtade vänner hem till Forsa igen. Vad har Stockholm och Gotland att sätta emot en sommar i Hälsingland?! Hoppas på en vecka men fint väder och glada dagar :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0