gjort oss lite sommarfina...

Tisdag och ett underbart väder! Jag skyndade mig att dammsuga av golven på förmiddagen så jag kunde lata mig i solen sedan.

Elias har gått sista dagen på "små-avdelning" på dagis idag. Dom har nu flyttat över alla grejer till stora avdelningen, och Elias hade varit så stolt när han fick visa pappa vart han skulle gå efter sommaren. Ja, för nu väntar ett skönt sommarlov för honom!

Själv har jag som sagt haft en lat dag i solen med min bok. Den är så bra! Fick besök av Carro en sväng också, lite skitprat.

På eftermiddagen när grabbarna kom hem åkte vi direkt till Bobygda. Elias farmor och farfar stod för dagens middag! Goda biffar blev vi bjudna på. Skönt att smita undan vardagsbestyren när tillfälle ges! Vi var ute ett bra tag också. Elias ville såklart visa farmor och farfar sin nya motorcykel. Det blev några varv där på gården!

På vägen hem svängde vi in i Näsviken där Marlenes mamma bor. Marlene är ju äntligen hemma från Stockholm, så vi passade på att boka klipptid.

Det blev en himla mysig kväll ute i solen. Elias satt som ett ljus medan Marlene klippte honom. Vi vart alldeles förvånade! Och oj så fin han blev, storkillen. Det tyckte han verkligen själv också, han såg så stolt ut. Skönt att slippa långt hår i sommar. Medan jag sedan fick mitt hår klippt så sprang Elias runt och lekte som att han bodde där. Inte det minsta blyg! Mattias hade fullt sjå att hänga med. Han vattnade blommor, krattade och trivdes som fisken i vattnet.

Marlenes mamma och hennes gubbe skämde sedan bort oss med kaffe, saft, kakor och glass. Gissa om Elias trivdes ännu bättre då?! En underbar kväll helt enkelt. Kul att träffa Marlene en sväng. Och det var verkligen på tiden att jag klippte mig! Mattias hade besökt sin frisör tidigare idag, så nu är vi sommarfina hela familjen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0