en väldigt slapp fredag här...

Fredagen till ära bjöd Elias oss på en rejäl sovmorgon. Morgonmys i sängen och sedan satt vi länge vid käksbordet och åt ägg-frukost. Hela familjen samlad.

På förmiddagen hände det inte mycket. Vi tog det lugnt, hängde ute i soffan och gjorde oss redo för dagen i ett långsamt tempo. Sedan blev vi bjudna på fika hos min moster. Dagens första kopp kaffe. Jag har börjat blivit kaffesugen igen! I början av graviditeten, och fram till nu ungefär, så klarade jag knappt av att dricka kaffe. Men nu klarar jag galant av att dricka en kopp varje dag, och kan verkligen längta efter en kaffepaus. Men det är väl ändå tur att jag inte är lika kaffesugen som jag var innan graviditeten... Det hade inte varit bra för bebisen.

Mitt på dagen åkte vi in till stan. Vi hade lovat Elias att ta med motorcykeln till ett ställe där han fick köra hur han ville och hur mycket han vill. Vi hamnade till slut på parkeringen utanför gymnasiet där det var tomt på bilar. Där kunde han tuta och köra som han ville, och det uppskattades! Vi hade även med oss fika som vi mumsade på innan han kände sig klar med åkandet.

På vägen hem blev det fuskmat i driven på Mcdonalds, ooops... Men är det fredag och sommarlov så är det, hihi.

Väl hemma igen blev det lugnare än lugnast. Elias somnade. Mattias somnade. Och jag la mig ute i skuggan för att läsa en bok. Riktigt härligt och avslappnande! Sedan fortsatte eftermiddagen att lunka på... Vi gick en liten sväng, lilleman tvättade sin sparkcykel och donade på där ute.

När det var dags för middag fick vi för oss att förvandla den till en picknick. Vi skulle bara äta köttbullar idag, så vi gjorde lite snabbt tre matlådor och packade en liten picknickväska. Sedan åkte vi till Norrvägen och åt vår middag på en filt i det gröna, myspys! Elias fick även springa av sig ordentligt och leka, medan vi hade en lugn stund i kvällssolen.

Nu är det kväll och jag har placerat mig i soffan. Ellipelli sover och Mattias spelar golf med Niklas. Så jag ska dra en filt över mig och fortsätta läsa. Det bästa myset när man är ensam :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0