en väldigt härlig onsdag...

Vilken dag! Den började lite hurtigt sådär med en morgonpromenad. Jag, Emilia och Johanna. Svettigt värre!

Lite senare var vi påväg in till stan. Lunchmys på Hotchili, shopping och span. Jag lyckades hitta gravidbyxor på H&M. En på miljonen här i Hudik, men ibland har man tydligen sån tur att man lyckas hitta någon annans felköp... Precis rätt storlek också. Världens skönaste och ändå snygga! En somrig klänning med spets fick också följa med hem. Farligt att man känner sig rik när tusenlapparna från skatteverket trillat in...

På eftermiddagen bytte vi om till vandringskläder. Expedition "klättra upp för branten på Blacksåsberget" stod på schemat. Hjälp vad jobbigt det var! Svettigt och brant nå fruktansvärt... Inte helt lätt för ett preggo! Dessutom träffade vi på en huggorm som inte alla var så rädd för oss som vi hade hoppats på. Hugaligen.

Men upp för berget tog vi oss! Värt alla stumma ben och allt flås... Vilken utsikt alltså. Vi grillade korv, åt godis, chips och var riktiga livsnjutare.

Fast vi ska vara glada att vi ens tog oss dit, för på ditvägen körde vi vilse X antal gånger. Och för att inte tala om hemresan... Vi körde säkert vilse på alla småvägar och fick vända/byta väg 10 gånger allt som allt. Helt galet! Nästan så vi vart rädda där ett tag. Men tillslut hittade vi ut och tog oss hem!

Benen bara darrade efter vandringen. Och eldrök luktade man... Jag skyndade mig att slänga in kläderna i tvättmaskinen innan klockan skulle bli för sent. Sedan tog jag en varm dusch och tvättade bort all röklukt ur håret. Skönt att känna sig fräsch igen!

Nu har jag precis hängt tvätten och krupit ner i sköna sängen. Rena påslakan är ljuvligt... Kommer nog sova gott efter denna hårda dag! Kan dock hända att jag har träningsvärk imorgon.

Men det blir nog en bra dag ändå. Kanske en liten secondhand-trip? Min käre sambo kommer även hem från Uppsala imorgon! Så nog blir det en fin dag alltid :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0