en riktigt slö veckostart...

Idag har jag verkligen haft sommarlov. Egentligen vill jag ha Elias hemma med mig, men vi låter honom gå på dagis i två dagar denna vecka iallafall. Det är bra för honom och han vill dit och leka säger han! Så det gäller att passa på. För efter den här veckan väntar ett långt sommarlov för honom.

Efter att killarna åkt iväg imorse så kröp jag ner under täcket och blundade ett tag till. Jag har börjar drömma så sjukt verkliga drömmar, så efter ett tag var jag tvungen att gå upp!

Efter frukosten fick jag för mig att rensa ur garderoben min. Två stora kassar med kläder som bara tagit plats... Gick med dem till Röda Korset på en gång. Tror jag är lik mamma, hon säger att hon får en kick av att rensa/slänga, och jag är nog beredd att hålla med. Sån himla skön känsla av lättnad.

Mitt på dagen åkte jag upp till norrvägen och la mig i solen med en bok. Längesedan jag njöt så mycket av att sitta stilla i värmen. Det var nog tack vare en spännande Läckberg-bok. Kände att det var dags att komma igång med läsningen inför sommarens lata dagar! Tur att man har två stringhyllor proppade med pocketböcker där jag inte ens läst hälften...

På eftermiddagen, efter lite kaffe med mamma, åkte jag hem och började med maten. Det blev visst storkok av köttfärssås idag, fast det inte var meningen egentligen. Hä bare blidde... Det räckte till tre stora portioner och fyra matlådor att frysa in. Perfekt eftersom karln har med sig matlådor på resjobben.

När maten var klar la jag mig i soffan i skuggan på framsidan och läste lite. Men efter bara ett litet tag kom grabbarna hem! Vi åt, bytte om, diskade och åkte sedan till Norrvägen.

Fika och utelek hos mina föräldrar. Vi hade med oss lilla motorcykeln med. Men till en början var det bara "hjälpa mig, skjutsa på"... Men när vi tänkte åka hem igen så bara lossnade det för honom. Oj vad han körde! Vi åkte ett varv runt området och han hade nog gärna fortsatt hela kvällen. Motorcykeln gick i ett lagomt promenadtempo, så nu kan han åka med oss när vi är ute och går, hihi.

Nu ikväll blev det ett bad för lilleman. Medan slängde jag in en tvätt och förberedde nattning. Mattias och Niklas åkte och spelade golf, så jag och Elias kröp ner i storsängen och sjöng sånger. Efter ett tag somnade och jag kunde gå upp och hänga tvätt och plocka ihop.

Tänkte lägga mig raklång på soffan nu och läsa en stund innan det är dags att sova. Imorgon får jag inte vara lika lat... Golven skriker efter dammsugaren och det känns allmänt ostädat här. Tur vi bor litet än så länge :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0