en onsdag som skyndat...

Dagen har gått i en faslig fart... Vart tog onsdagen vägen? Jag och Elias började dagen här hemma vid 8-tiden. En alldeles lagom tid för morgontrötta preggot... Vi gick upp, åt frukost och gjorde oss redo för dagen!

Vi hade bokat in en lunch-dejt med min mormor och kusin, så vi packade in oss i bilen och åkte till stan lite tidigare. Kikade i affärer, shoppade nya tröjor till båda grabbarna, en ny keps till lilleman och till mig blev det lite smink. Sedan blev det god buffélunch på Nojs. Mums! Till och med Elias åt som ett matvrak, han gav mig även order om att hämta mer kyckling till honom!

Mätta och nöjda fortsatte vi att kika lite på stan. Elias började gäspa, så jag sa att han fick ta nappen om han lutade sig bakåt i vagnen och försökte vila. Jodå, det lovade han... Och han somnade faktiskt rätt fort. Skönt! Så medan vi strosade runt på stan och smälte maten så tupplurade Elias i en timme ungefär.

På eftermiddagen åkte vi hemåt igen. Jag fick ta en dusch medan Elias donade med sitt inne i badrummet, tack gubben. Sedan gick vi ut och körde motorcykel tills Mattias kom hem från jobbet.

Nu ikväll har vi varit på fotboll, en ljuvlig kväll. Elias träffade en tjejkompis som han lekte med. Men lite bångstyrig var han också... Bara för att vi har hand om kiosken där så tror han att han får äta hur mycket godis och glass han vill. Men icke! Lite jobbigt att acceptera för honom, hihi.

Nu börjar det bli sent... Ska lägga mig och läsa, sedan måste jag ladda inför morgondagen. Jag och Elias är ensamma på förmiddagen och jag ska köra ett tvättmaraton. Vi åker ju till Landön imorgon-natt, så det är en del som ska tvättas, packas och planeras. Så lite sömn och påfyllnad av energi skador nog inte :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0