en himlarns trevlig helg...

Vilken trevlig helg! Igår var jag som sagt ut med Dackås-jäntorna på O'learys och åt en god middag. Trodde vi skulle ut "bara ändå" men dom ville tacka av mig eftersom jag slutat. Dom bjöd mig på maten, sen fick jag en jättefin ljuslykta. Goa jänter! En rolig kväll med massor av skratt blev det. Är det något jag saknar så är det alla pratstunder med allihopa... Det finns inget ord som är för fult och det finns ingenting man "inte får" prata om!

Imorse blev det en lång sovmorgon. Sedan åkte vi in till stan för att fylla upp kyl och frys.

På eftermiddagen var det dags för fotboll nere på planen. Jag och pappa skulle sköta kiosken. Först var det mulet, men sedan sprack det ju upp och blev riktigt fint till kvällen.

Efter matchen skulle vi fira pappa som har fyllt år. Tårta och mys ute på altanen! Även Elias kom dit, dags för pappa-vecka nu. Oj vad han trivs där... Donar i lekstugan och bara myser! Jag ska dit och städa ur den ordentligt någon dag så det blir ännu mysigare.

Vi var kvar ganska länge och njöt av kvällssolen. Lovely! När vi kom hem badade killarna sv sig sommarsmuts och svett medan jag donade på med mitt. Diska, tvätta, plocka, förbereda...

Nu har även jag tagit mig en dusch och sjunkit ner bredvid Mattias i soffan. Lite kvällsfika och hopp i säng!

Imorgon är det jobb/dagis för grabbarna. Själv har jag ju sommarlov, men har ändå lite att dona med. Hoppas på en vecka med fint väder så vi kan vara ute och njuta mycket :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0