en helt okej veckostart...

Jag undrar om tröttheten börjar försvinna? Jag har nämligen vaknat rätt utvilad nu i några dagar, trots att jag orkat vara vaken länge kvällen innan. Fast jag ska inte ropa hej ännu...

Imorse var jag till och med pigg när Mattias klev upp klockan 04:30 och skulle åka till Uppsala. Kunde tack och lov somna om sen!

När jag sedan vaknade för andra gången åt jag frukost, gjorde mig redo för dagen och följde med mamma och mormor till stan. Lite fix, lite shopping och en mysig måndagsfika! Fick med mig ett fint linne hem och lite nödvändiga saker från Dollar.

Mitt på dagen kom jag hem, bäddade då rent i lillemans säng och sen blev det en promenad med Carro till RK. Hittade inte så mycket, men lite smått fick följa med hem.

Sedan fick jag för mig att jag ville ha en pallkrage... Sms:ar pappa och frågar om man kan bygga en själv eller vart man kan köpa. En halvtimme senare står han utanför dörren med en fin pallkrage till mig! Bästa!

Då satte jag och Carro igång att leka trädgårdsmästare! Åkte och köpte jord och lite plantor. Hade en del frön hemma redan. Så nu har vi timjan, gräslök, sockerärtor, dill, smultron och luktärt planterade här på baksidan av lägenheten. Bra blev det. Bor man inte i hus ännu så får vara glad för att man inte bor i lägenhet med trappuppgång och liten balkong. Är tacksam över att vi har egen ingång, en liten gräsplätt, uteplats på baksidan och friheten att faktiskt bara kunna öppna grinden och gå ut... Gå ut till min lilla pallkrage. Man får vara glad för det lilla!

Nu har jag precis ätit middag. Lyx med makaroner och köttbullar. Ska ta tag i disken nu, sedan har jag en hel del torr tvätt att ta redan på. Som hänger både ute och inne.

Ikväll är det fotboll nere på plan som gäller. Sen är min första dag som gräsänka denna vecka avverkad - helt okej start. Men imorgon hoppas jag på mer sol och mindre blåst :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0