en härlig lördag utomhus...

Ännu en härlig dag utomhus! Igår var vi ju i Bobygda (vet inte om det inlägget syntes igår?) och idag har vi varit på Norrvägen hos mina föräldrar.

Vi har varit ute exakt hela dagen, vi kan nog räkna minuterna vi varit inne på två händer... Precis som det ska vara!

Solen sken, vi chillade, fikade, städade lekstugan, lekte och mådde bara bra. Det är så härligt när Elias får springa av sig fritt, utan att vi ska vara hack i häl, rädda för vägar och bilar...

Lunchen intog vi på altanen, sedan blev vi även bjudna på middag där. Pappa grillade hamburgare! Mattias, Frida och Peter kom också dit och åt. Så hela stor-familjen var samlad, mysigt.

Vi tittade också lite på Prinsessbröllopet och fick precis se när de tågade ut till Delsbo brudmarsch. Vackert! Den tågade vi också ut till när mamma och pappa gifte sig -96.

När vi kom hem, på sena eftermiddagen, tog jag och Elias en promenad. Dumt att vara inne när det är så fint väder! Vi gick en liten sväng bara, sedan fortsatte vi att vara ute ett tag. Planterade lite fröer och vattnade blommor. Åh, man vill ju helst av allt ALDRIG gå in när det är fina sommarkvällar... Men lillpluppen var trött efter ännu en dag utan tupplur!

Just nu är det lugnt kvällsmys... Tänkte ta en dusch och mysa ner mig i soffan. Kikar på det sista av bröllopet, men snart är det slut. Tur att man inte är sådär fin och pryd av sig, det hade jag aldrig klarat - haha.

Kvällen blir fortsatt lugn och rätt tidig, så vi orkar få ut så mycket som möjligt av morgondagen som är sista dagen på pappaveckan. Hoppas på fint väder igen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0