en dag med lite av varje...

Lördagen bjöd först på frukost ute, och sedan på fint väder! Och det utnyttjade vi genom att... dra till Buspalatset, höhö. Men Elias har en liten förkylning i kroppen, så pappan i familjen sade blankt nej till en dag på stranden. Så vi lydde honom och fick trots allt en riktigt rolig förmiddag på Busis! En sväng på loppis hann vi också med, men det var bara Elias som shoppade där...

Apropå Elias förkylning så hade han en så gullig kommentar imorse... Ja det började ju med feber förra helgen, sedan lite hosta, ytterst lite snor och nu på slutet började det rinna och komma lite var ur ögonen. Säkert en släng av ögoninflamation, men inte av värsta sort tack och lov. Iallafall så har det "varats" mest i ögonen på natten, så imorse hade ögonen klibbats ihop. Då väcker han oss och säger ynkligt "Pappa! Ser inget, tänd lampan", lillhjärtat som trodde det var mörkt i rummet när han i själva verket hade ögonen stängd. Hur som helst är han pigg i övrigt.

Efter besöket på Buspalatset var det dags att åka hem och börja med middagen. Pojkarna tog en tupplur efter allt bus!

Jag föredrar ju enkla maträtter på sommaren, det får inte ta tid... Idag lagade maten sig själv medan jag låg ute i skuggan och läste. Optimalt! Pärer på spisen och in med fisk i ugnen bara, sedan sköter det sig själv.

När pojkarna vaknade var maten precis klar, så det var bara att duka ut och avnjuta Mattias egenfångade fisk där ute i skuggan. Lovely.

Kvällen spenderade vi i solen uppe hos mina föräldrar. En filt i gräset, lördagsgodis, lek och mys... En riktigt skön kväll. Vi blev kvar länge, ända tills Elias humör visade att det var dags att bege sig hemåt.

Den sena kvällen har jag spenderat med gamla goa tjejerna. Nästan alla. Jag drack kolsyrad saft medan dom drack betydligt starkare drycker! En rolig kväll med mycket skratt, minnen och bebisprat. Sedan skjutsade jag dom på krogen, och insåg att jag tycker att det är toppen att vara nykter! Undra om man inte skulle ta och vara det för jämnan? Undrar mamma Sara... Haha. Men är det något "förbjudet" jag INTE saknar nu under graviditeten så är det alkohol.

Nu är det sena natten och jag ska krypa ner bredvid dom bästa killarna. Imorgon hoppas vi på en fin och bra Söndag :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0