en bra start på veckan...

Måndag och ny vecka! Mattias begav sig ut på sista veckans resjobb imorse, själv sov jag gott vidare några timmar till. Var sopslut efter helgen!

Förmiddagen lunkade på i ett riktigt bra tempo, i ett semestertempo. Jag låg i skuggan och läste min bok, kokade kaffe för att bota huvudvärken, läste lite mer, fick besök av Frida och Minnah en sväng och bara latade mig. Fantastiskt skönt med sommarlov!

Jag borde egentligen ha städat idag. Men vad tusan... Det är sommar. Dammsuga kan jag ju göra någon dag då det regnar!

På eftermiddagen kom Elias hit. Vi åkte nästan på direkten in till stan för att handla. Kylskåpet ekade tomt... Det blev både storhandling och fikapaus på Maxi. Nu har vi godsaker för resten av veckan!

Vi hälsade även på mina föräldrar, lekte i lekstugan och i lekparken. Sedan började febern krypa fram igen hos Elias. Ledsen kille! Han fick alvedon och ett gäng pussar, sen vart han piggare.

Till kvällen ville han promt åka och titta på fotboll nere på planen. Han trivs verkligen där! Ja, han tror i princip att han får göra vad som helst där, hihi. Håller på att lära honom att man måste betala om man ska handla. Och att man endast får en sak av varje. Dvs en korv, en festis, en glass och en liten godis. Men det är inte direkt populärt. Det ska gärna vara "mycket" och "mera" av allting...

Efter halva matchen ville Elias åka hem och mysa sa han. Han började prata om snuttisen och nappen som fanns här hemma, ett tecken på att han är trött, så vi åkte hem och gjorde oss natteklar.

Han somnade fort och jag blev helt plötsligt ensam uppe. Tog en snabb dusch och gjorde lite kvällsfika. Ska nog lägga mig på soffan och läsa innan jag kryper ner bredvid lillhjärtat... Ja, vi sover i samma säng hela veckan eftersom pappan i huset är borta! Busa och mysa som Elias tycker att vi ska passa på att göra :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0