det får man ta på kvällen...

Sommar, härliga sommar. Visst blir man som en annan människa i Juni, Juli, Augusti?

Jag blir det iallafall har jag upptäckt... Jag vill vara ute så mycket som möjligt, struntar i hur det set ut inne, undviker gärna att laga krångliga middagar och blir harmonisk på något vis. Hemmet och den vanliga vardagen kommer verkligen i andra hand. Så även klockan... Man vill ju helst inte veta vad klockan är under somrarna. Ellerhur?! Tiden är ju bara något som "tvingar" en att bryta upp, gå in eller vad den nu tycker det är dags för.

Fast å andra sidan är det väl bra att klockan finns även på sommaren. Annars vore man väl ute hela nätterna nästan! Det är ju trots allt under kvällarna som det blir nånting gjort här hemma...

Ikväll har jag till exempel packat upp strandväskan, diskat det jag lämnade från middagen, röjt undan, tvättat och hängt en maskin tvätt, vattnat blommorna ute, sopat grus i hallen och fått någorlunda ordning här hemma. Ja det är väl så man får göra under sommaren - strunta i alla "måsten" på dagen och ta tag i allt som "borde ha gjorts" på kvällen istället. Passa på att njuta av dom fina dagarna vi bjuds på!

Nu ska jag läsa lite, sedan kryper jag ner bredvid lilleman. Lägger in lite blandade bilder från dagen :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0