det bästa med sommaren...

Idag har vi haft en underbar sommardag. Både Elias och jag har tok-njutit av varenda sekund... Kan vi inte få ha sommar året runt?!

Efter frukost och morgonbestyr packade vi in oss i bilen och åkte till stranden. Min mormor gjorde oss sällskap hon också. Sol, lätta vindar, varmt vatten, fika och en lycklig Elias. En underbar dag helt enkelt.

Det var faktiskt riktigt skönt i vattnet, till och med jag var i och badade ett par gånger! Elias var inte det minsta rädd för vattnet och var absolut ingen badkruka som jag hade trott... Han hängde med ut till det djupa och trivdes verkligen i det svalkande blå. Skönt att det är långgrunt där och att han även var nöjd med att leka vid strandkanten.

Mormor hade med sig pannkakor som vi åt till lunch där på stranden, mysigt värre!

Runt 15-tiden var vi nöjda och åkte hemåt. Elias fortsatte att vara ute ett tag medan jag lagade middag. Sedan åt vi spagetti och köttfärssås på framsidan ute i skuggan... Efter maten ville Elias vila, så han fick nappen och la sig och tittade på Alfons ute i soffan. Han somnade aldrig, men det var nog behövligt att ligga och vila en stund i skuggan ändå.

Fram emot kvällen åkte vi upp till Norrvägen. Där blev det full fart! Peter, Ebbe, Frida, Mattias och Minnah kom även dit. Gofika, lek och bus i härliga sommarkvällen! Elias och Ebbe var inte så värst intresserade av varandra, haha. Men lite plask i poolen och bråk om leksaker hann dom med. Fast Elias var verkligen snäll och förstående... Ebbe är ju nästan ett år yngre, så Elias försökte ta hand om honom litegranna. Ge honom leksaker och även gömma undan grejer som han var rädd om. Sin bit sockerkaka bland annat. "Gömma, Ebbe tar den" sa Elias och gömde både kakan och saften. Hihihi.

När vi kom hem tog jag och lilleman en dusch tillsammans. Bort med solsvett, sand och sjövatten... Sedan var det en trött kille som somnade mitt i sagan om Nalle Puh :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0