dags att fira midsommar...

Den här torsdagen har varit väldigt lat och ledig. Förmiddagen ägnade jag och lilleman inomhus. Jag tvättade och han lekte.

Mattias jobbade halvdag, så när han kom hem åkte vi upp till Norrvägen och spenderade några timmar utomhus. Åkte motorcykeln, lekte i lekstugan och latade oss på altanen. Precis som sommardagar ska vara...

När vi kom hem igen så fixade Mattias maten. En hel hög med pannkakor, grädde, sylt och färska jordgubbar. Maten god, sa Elias, och jag kan bara hålla med. Barnsligt gott ibland!

På eftermiddagen gick vi ut igen, sedan kom Elias mamma och hämtade gopluppen.

Resten av dagen har gått åt till att planera och packa till Landön. Vi har handlat allt i matväg som vi ska ha med oss. Första året gjorde vi tabben att handla det när vi kom fram. En liten lanthandel med skyhöga priser och ett sådääär utbud... Så nu har vi lärt oss att ta med hemifrån. Har till och med marinerat en älgfilé som vi ska ta med och grilla. Sen blir det ju massvis med sill, färskpotatis, gräddfil, gräslök och en och annan grillad korv kan jag tänka mig!

Jag tror att jag har packat klart det mesta nu. Det är väl bara det som står i kylskåpet som inte är nedpackat ännu.

Har precis tagit en dusch, vattnat alla blommor och gjort lite kvällsfika. Mattias har åkt och spelat golf, så jag ska nog lägga mig på soffan och läsa min bok. Kanske slumra lite också... Jag tror vi beger oss hemifrån inatt, så vi kan utnyttja hela morgondagen! Mysigt att åka bil på natta... Ser fram emot fiske, god mat och midsommarfirande för tredje året i rad uppe i Landön :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0