bra dag med lite av varje...

Imorse blev jag väckt av mormor som kom hit och ville hjälpa mig att putsa fönstren. Det tackar man inte nej till va?!

Hon började putsa medan jag åt frukost och gjorde mig klar. Sedan satte jag igång att jöbba också. Dammade alla "glömda" ställen, la undan en massa saker, rev av sängkläderna och hängde ut täckena på vädring. Mitt på dagen var vi klara. Vilken skillnad det blev, äntligen rena fönster... Vi gick ut i skuggan och avnjöt en sopplunch efter allt slit.

På eftermiddagen blev det handling på maxi med mamma och mormor. Nu klarar jag mig till sambon kommer hem!

Det blev även ett besök på Forsa trägård. Fick en fin kruka av mormor idag, så jag behövde lite mer blommor att plantera. Nu har jag väl blommor på framsidan och baksidan så att jag klarar mig...

Efter en fuskmiddag bestående av mikropizza, så fortsatte jag med städandet här hemma. Eller ja, jag avslutade det jag på börjat. Bäddade rent i sängen och dammsög en skitig lägenhet. Nu känns det skönt med rent hem och rena fönster!

Sedan somnade jag på soffan en sväng. Sa jag att tröttheten började försvinna? Hmmm... Blev efter ett tag väckt av en överraskning. Favoriterna nerifrån i landet knackade på dörren! Emilia och Marlene är hemma på sommarlov, wiho. Trodde väl aldrig att vi skulle få uppleva ett ledigt sommarlov tillsammans vid 23 års ålder?! Underbart.

Ikväll blir det häng och catch up med Emilia. Mycket att gå igenom! Får se om vi fastnar i soffan och tittar på fotbollen eller om vi hittar på något annat skoj. En kvällstur till stan? Glass? Kaffe-picknick? Ja herregud, vi har ju sommarlov :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0