ännu en vecka är förbi...

Vad veckorna rusar iväg! Det går så fort när vi har Elias varannan vecka, man "tänker liksom tiden i veckor" och det går verkligen undan...

Idag har vi som sagt haft en mysdag i lekparken. Sol, fika, lek och vila. Peter, Ebbe, Frida, Mattias och Minnah gjorde oss sällskap! Verkligen en skön söndag utan en massa ansträngningar. Det räcker att packa filt, fika och leksaker - sen spelar det nästan ingen roll vart man är!

På eftermiddagen åkte vi ner till fotbollsplanen. Forsas veteraner spelade mot ett gäng spelmän som sedan skulle ha uppträdande m.m i danspaviljongen. Vi sa även hejdå till Elias som åkte till sin mamma.

Ikväll har jag haft en skön kväll i min ensamhet. Karln spelar golf. Så jag beställde pizza, låg i skuggan, slumrade till, läste bok och bara mådde.

Men liiiiiite nytta har jag gjort också. Tvättkorgen är bara halvfull efter en maskin med Elias kläder, mitt solsvettiga hår är nytvättat, naglarna är nymålade och det är ihopplockat här hemma. Så det är med hyfsat gott samvete jag nu ligger och latar mig i soffan!

Imorgon kickar vi igång en ny vecka! Nya tag och lediga somriga dagar :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0