vädret på min sida idag...

Idag har solen gömt sig bra där uppe mellan molnen... Men jag har haft en hel lista att bocka av denna torsdag, så jag tycker att vädret har varit på min sida!

Hela förmiddagen spenderade jag i stan med mamma. Presentjakt på G! Efter många rundor och spring i affärerna så lyckades jag knåpa ihop presenter till alla vi ska fira på Måndag. Skönt - en punkt på listan kunde bockas av. Jag fick smyga med mammas present eftersom hon var med, men jag lyckades! Vi åt även en god lunch, drack kaffe och handlade på Maxi innan vi åkte hem.

När jag kom hem hade det redan hunnit bli eftermiddag. Mattias var i Bobygda och donade med veden, så jag passade på att slå in hans presenter. Sedan följde jag med Frida till Dakapo en sväng!

Middagen idag stod svärmor för. Mattias kom hem med en matlåda. Lyx! Sedan försvann han igen, karln min. Han skulle hjälpa pappa att tapetsera Peters nya lägenhet. Så när jag blev själv hemma passade jag på att göra ett rejält städryck. Det behövdes kan jag säga...

Jag dammsög, torkade golven, dammade, torkade av köksluckorna, städade badrummet, tvättade så tvättkorgen blev tom, vädrade sängkläderna och bäddade med rena påslakan. Fräscht och rent här hemma igen, lagom till helgen!

Efter städrycket var det dags att göra något åt mig själv med. En lång härlig dusch med hårtvätt, så nu är både hemmet och jag tipptopp!

Ska bli ljuvligt att krypa ner i vår renbäddade säng, men först ska jag läsa lite i braboken och vänta hem sambon. Imorgon får det gärna vara sol igen, för nu är städlistan avbockad :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0