utnyttjar detta till max...

Vilken otroligt lat lördag jag har haft... Helt enligt min plan, hehe. Jag unnar mig sovmorgon var och varannan dag nu! Men det gäller att passa på. Snart börjar kanske en tid med tidiga mornar och sömnlösa nätter, tillsammans med vår lilla bebis. Därför utnyttjar jag tillfällena att vila upp mig till max!

Efter min sovmorgon och frukost följde jag med mamma till stan en sväng. Jag hade inga speciella ärenden, kikade mest bara runt.

Eftermiddagen spenderade jag hos farmor och farfar. Gjorde släktträd från båda deras föräldrar, drack kaffe och åt mig mätt på sommarbär. Smultron, rödvinbär, svartvinbär och äntligen HALLON. Elias kommer bli lycklig när han ser deras enorma hallonbuske som börjar bli riktigt röd nu!

Jag upptäckte att jag har en hel del nära släktingar (som jag dessvärre aldrig träffat) som finns lite här och var. Från Ljusdal, till Stockholm, Västerås och enda in i Norge. Det skulle vara så kul med släktträffar på alla sidorna! Men som sagt... Jag tror att denna släkt-hysteri beror på att jag är gravid. För under mina 23 år har jag aldrig tidigare funderat över hur mina olika släkten ser ut.

Till kvällen var vi bjudna på grillat hos mina föräldrar. Ljuvligt gott... Sedan blev det godis till efterrätt, chill på altanen och prat om bebisnamn.

Resten av denna kväll har varit lugn bara. Duschat, tvättat håret, läst, donat lite och tidigt krypit ner under täcket. Skönt med dessa dagar då man egentligen inte gör någon nytta alls!

Imorgon tar vi nya tag. Det bör städas lite här hemma. Sedan kommer även en efterlängtad Elias :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0