rätt lämpligt, helt enkelt...

Idag har vädret visat sig från båda sidorna... Lite sol, lite moln, lite blåst och lite allt möjligt. Rätt lämpligt att spendera en sådan dag inne i stan!

Efter frukosten gav vi oss iväg. Först gick vi några rundor fram och tillbaka. Lovade Elias att köpa fler bättre vattenpistoler. Japp, pojkarna har planerat för vattenkrig nästa gång solen visar sig... En ny vattenflaska fick han också, perfekt till sommaren att ha med sig överallt.

Sedan åt vi lunch på stan innan vi vandrade vidare till Mulle Meck. Där var det massor av barn! Elias var rätt blyg och ville att vi skulle vara med överallt till en början. Men sedan lossnade det en aning. Han snickrade, pysslade, flög flygplan och lagade Mulles bil. En trevlig stund hade vi, fast jag tror att han uppskattar det ännu mer om ett år eller två.

När vi kom hem igen blev det middag, chill på en filt här utanför, blomplockning och diskning.

Sedan tog jag och Elias en promenad. Vi stannade till på Norrvägen för lite fika och lek. På hemvägen ringde vi Carro och Emilia som kom och gick en sväng med oss. Vi hamnade på ett dagis där Emilia och Elias lekte för fullt medan jag och Carro pratade bebisprat!

Väl hemma igen blev det lite spex för Niklas och Peter som var här. Ja, är det något lilleman gillar när vi har främmande så är det att spexa och busa! Ikväll gick det dock över styr... Han blev skogstokig när vi sa nej till ett vattenkrig här inne. Det slutade med tandborstning och hopp i säng på en gång. Men han protesterade inte, så han var nog rätt trött. Därav utbrottet skulle jag tro, hihi.

Niklas och Peter stannade och spelade TP med mig och Mattias. En trevlig kväll med spänning och skratt.

Nu är jag dödstrött, och jag förstår varför när jag tittar på klockan... Snart en timme efter midnatt. Det blir hopp i säng och ladda batterierna till morgondagen. Blir det sol så blir det vattenkrig och poolbad på Norrvägen. Det hoppas vi på va :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0