på stranden idag igen...

Imorse när vi klev upp var det riktigt varmt och skönt ute. Då är jag extra tacksam över att vi bor i en marklägenhet med egen gräsplätt. Lite frihetskänsla iallafall... Vi öppnade upp dörren, gick ut halvnakna och dukade fram frukosten utomhus. LOVELY!

Det var svettigt redan vid frukostbordet, så vi gav oss av till stranden idag igen! Stora picknick-väskan var med, likaså det nya flytdjuret.

Vi mötte upp mina föräldrar på stranden. Dom hade Minnah med sig, så vi hade valt en lite avsides och hundvänlig strand idag. Den passade även Elias! Långgrundt och fin sandbotten.

Det var verkligen supervarmt. Så det blev många dopp i det blå. Den stora sköldpaddan var verkligen populär hos Elias. Även jag tyckte den var underbar att flyta runt på i vattnet, hihi. En härlig dag på playan igen. Bada, leka, fika (plättar med sylt!), vila, sola, bada, bada och bada.

Efter drygt 3 timmar gav vi upp. Vi var trötta allihopa, och molnen började dra in över oss. Lilleman somnade i bilen, sedan slumrade grabbarna ytterligare ett tag när vi kom hem. Jag packade upp och tog en skön dusch medans.

Vid 16-tiden hade jag bjudit in oss på middag hos mamma och pappa, hihi. Även Peter och lilla Ebbe kom dit och åt. Grillat och glass med jordgubbar till efterrätt, mmm! Sedan blev det chill på altanen och lek för småkillarna. En skön lördagkväll...

Just nu fortsätter vi kvällen här hemma. Elias har "badat av sig sommardagen" och fått godis i soffan. Jag har slängt in en tvätt och tänt ljus. Ja det är nästan mörkt här nu, det verkar som ett oväder är påväg. MYSIGT... Ska strax hänga tvätten, sedan blir det nog en fortsatt lugn kväll. Jag är trött trött trött, och längtar rätt mycket efter sängen ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0