men varmaste söndagen...

Vilken jäkla dag! Otroligt vad varmt det har varit, riktigt härligt. Vi utnyttjade denna lovely dag genom att åka till Dellen. Niklas har stuga där med strand, brygga, båt, vattenskidor, ring och allt möjligt. Något som passar alla!

Jag låg ute på en flytbrygga och latade mig medan grabbarna lekte av sig med båten! Jag var även i och badade, det andra gången jag badar i år och verkligen njuter av doppet. Det är mer än vad jag badat dom tre sista somrarna. Så det går helt klart framåt! Det enda som är jobbigt är att jag inte längre tycker om att sola. Det blir alldeles för varmt, klibbigt, yrsligt, jobbigt och tråkigt när man är gravid.

En underbar dag hade vi iallafall. När killarna åkt klart blev det fika, bollspel i vattnet och chill på bryggan. Ville aldrig åka därifrån... Men redan klockan 13:45 måsta vi tänka på refrängen. Vi skulle nämligen hinna på bilbingo också!

På bingo var det trevligt, men extremt varmt. Inte vann vi något heller. Så med facit i hand hade vi ju kunnat stanna kvar i Niklas stuga, haha!

Innan vi åkte hem hämtade vi en efterlängtad Elias! Dags för pappavecka och det ser vi fram emot. Hoppas på många soliga bad-dagar.

Innan vi gjorde kväll här hemma så trängde vi alla in oss i duschen. Vi alla var supersvettiga, och så sparade vi ju lite tid genom att duscha tillsammans! Rena och fräscha hoppade killarna i sängen. Själv tog jag en runda här hemma. Packa upp, plocka undan, vattna alla blommor ute och hänga upp blöta badkläder. Inget lugn i kroppen för ens allt är gjort...

Men nu ska även jag krypa ner i sängen. Trött efter en varm och kvav dag! Imorgon får vi se vad som händer på dagen innan kvällens kalas. Ja just det, min älskade mamma fyller hela 48 år idag! Hipp hurra! Men det firar vi som sagt imorgon, samtidigt som vi firar Mattias som fyller på Tisdag. Kanske lite bad om vädret tillåter :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0