lite gratis är alltid gott...

Vi bjuds på grått och trist väder även idag. Men man får göra det bästa utav situationen och mysa inomhus, uträtta ärenden eller få nånting gjort i hemmet.

Vi tog en skön sovmorgon imorse. Skönt att ha Mattias hemma idag! Klev upp strax före 9 och åt frukost. Sedan tog vi med oss kaffekopparna tillbaka till sovrummet, kröp ner under täcket och drack vårt kaffe där. Så mysigt när det regnar! Därefter var vi pigga och gjorde oss redo för dagen.

Vi hade planerat att åka till stan. Köpa present till Niklas som fyller år idag, bocka av en liten lista, samt äta lunch. Lämpligt väder för en dag i stan!

Jag har tänkt länge att jag ska ta mig i kragen och hämta ut alla "gratisboxar" som man kan få när man är gravid. Men det mesta har krånglat och jag har skjutit på det länge. Fick till exempel ett mejl för någon vecka sedan om att jag måsta hämta ut Kronan Droghandelns babygåva på ett apotek i Arvika... What?! Men jag fick tack och lov hämta ut här hemma idag, med mammas medmera-kort, eftersom jag inte har något. Snällt! Hämtade även ett gratispaket från Babyproffsen och en gratis Newbie-body + 50 kronors kupong på Kappahl. Har även beställt ett gratispaket från Go'boken och ett Libero startpaket. Ja - gratis är alltid gott, hehehe!

Det känns liiiiite mer verkligt nu när vi har små nappar, blöjor, badoljor, salvor, små strumpor och en liten hög med söta bodysar som ligger i bebisen skåp. Sakta med säkert utökas samlingen!

Vi köpte även en "skötbords-bädd" idag och beställde ett skötbord av pappa som han ska bygga. Så nu har vi väl kommit igång lite med allt som ska köpas och fixas... Nästa steg är att inhandla mer kläder, köpa madrass till bebisens säng (täcke och sängkläder får bebisen ärva av sin storebror!) och köpa liggdelen till vagnen. Helst skulle jag vilja ha alla inköp och förberedelser klara, för jag måste erkänna att det "ligger över en" hela tiden. Tänker hela tiden på hur jag ska hinna fixa allt, och vet jag ens vad som behövs? Jag har åtminstone skrivit en lista nu så att man kan bocka av och lättare se vad som behövs. Det löser sig nog!

Efter att vi uträttat alla ärenden köpte vi en god salladslunch. Sen var vi nöjda och åkte hemåt.

Väl hemma packades alla upp. Hade även fått svartvita kort från Fuji som jag beställde härom dagen. Så jag satte in dom i ramarna jag köpte på Ikea. Finfint... Hela familjen på en hylla! Får byta ut korten sen när bebisen har tittat ut, hihi.

Nu blir det vila ett tag känner jag. Mattias har redan kommit till ro! Jag fick tre olika mamma-tidningar i gratisboxarna som jag ska titta igenom tror jag. Sen hoppas jag på någon minuts tupplur jag också. Man blir trött av detta väder!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi får se helt enkelt. Skulle vilja träna av något slag! Men först vila en stund och känna på bebisens träningspass som verkar pågå just nu :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0