ladda om för ny vecka...

Denna blåsiga söndag började med en sovmorgon. Det börjar bli en vana! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag snart att tröttna på dessa lata sovmornar och få en släng av ångest av att sova bort så många timmar... Lagom till hösten hoppas jag att det inträffar. För då är alla rutiner välkomna igen!

Vi startade med frukost, kaffe och teve. Mitt på dagen åkte Mattias och spelade golf, själv gjorde jag ett ryck här hemma.

Hängde ut nytvättade kläder i blåsten (lika effektivt som en torktumlare nästan), tog ett varv med dammsugaren, ett varv med dammtrasan och sedan städade jag badrummet. Ingen storstädning kanske, men det är rent och fint här nu iallafall...

Efter det lilla städrycket belönade jag mig själv genom att ligga raklång på soffan och äntligen läsa ut min bok. Riktigt skönt. Jag var helt själv hemma, skön tystnad, jag kokade kaffe, var helt inne i boken och bara myste i säkert 2-3 timmar! Nu är jag dock ledsen över att jag läst den sista boken i Fjällbacka-serien. Vill ju läsa mer. Hoppas verkligen hon skriver fler böcker!

Till middag blev det Mattias nyrökta fisk, potatis, sås och grönsaker. God och nyttig söndagsmat.

Till kvällen hämtade vi Elias! Han hade massor att berätta för oss på vägen hem i bilen. Han var till exempel väldigt fascinerad av att hans lillasyster Ida hade fått vatten på huvudet (när hon döptes) i helgen! Herregud vad tokigt. Hihi, goding.

Vi gjorde ett stopp på Maxi för att veckohandla. Där blev vi länge, råkade åka på avstämning också - typiskt när man handlar massor! Tack och lov stämde allting...

Vi stannade även på Norrvägen och sa hej till mina föräldrar. Jag försökte väcka bebisen i magen så att dom kunde få känna på sparkarna. Dom känns så tydligt nu! Men det var en trött liten pelle som fortsatte att sova... Vi stannade inte allt för länge, utan fortsatte hemåt för att packa upp varor och göra oss natteklara.

Jag och Elias tog en dusch tillsammans, sedan lekte han med sin radiostyrda bil som Mattias köpte i veckan. Populär!!

Nu är det kväller och det vankas filmmys för oss vuxna. Tända ljus och lite god frukt. Bra avslut på denna vecka! Nu laddar vi om och hoppas att den kommande veckan också blir bra :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0